Privacy


Arbeidsmakelaars erkent en respecteert het individuele recht op privacy. In deze privacy policy proberen wij zo helder mogelijk uiteen te zetten hoe Arbeidsmakelaars met uw persoonsgegevens omgaat.

Bezoek aan de Arbeidsmakelaars website
Gegevens die door uw bezoekgedrag aan de Arbeidsmakelaars website te meten zijn, worden anoniem verwerkt en alleen door ons gebruikt om de inrichting van de website te optimaliseren.

Gebruik van producten en diensten voor Arbeidsmakelaars opdrachtgevers en uitzendkrachten

Arbeidsmakelaars biedt op en via haar website producten en diensten speciaal voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Voor bepaalde specifieke diensten dient de betrokkene in te loggen met zijn/haar persoonlijke gegevens.

Persoonsgegevens
Bij aanvraag van informatie en/of inschrijving neemt Arbeidsmakelaars uw gegevens, zoals naam, adres en telefoonnummer op in een databestand. Arbeidsmakelaars kan uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van interessante vacatures, informatie en/of aanbiedingen. Uw gegevens kunnen worden geanalyseerd om de informatie en/of aanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesses af te stemmen. Uw gegevens kunnen nimmer worden verstrekt aan derden voor het verstrekken van informatie en/of aanbiedingen.

Arbeidsmakelaars behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig dit privacystatement. De wijzigingen zullen altijd opgenomen worden in de tekst op de website en zullen gelden voor de gegevens verkregen na de datum waarop deze privacy policy gewijzigd is.