Mijn naam is Angélique Sijbers-Verstraaten (1966). Ik ben getrouwd met Hans. Wij zijn beiden geboren en getogen in Tegelen (Limburg). We zijn een samengesteld gezin met 4 (inmiddels volwassen) kinderen.

Ik ben tientallen jaren werkzaam geweest, voornamelijk als financieel administratief medewerker. Daarbij heb ik ook “uitstapjes” gemaakt als tandartsassistente of cliëntenservice medewerker. Bij interesse leg ik je graag uit waarom ik deze maakte.

In een periode waarin ik zonder werk zat, ben ik gaan bedenken waar mijn interesses nog meer liggen. Dat heb ik gevonden in de uitzendwereld. Ik ben daarom een hbo-opleiding HRM gaan volgen. In de zomer van 2017 kreeg ik een mooie aanbieding van Wim Ambaum. Hij is eigenaar van een regionale ARBO- en re-integratiedienst in Limburg www.beterlimburg.nl. De laatste jaren hebben zij kwalitatief echt een sprong kunnen maken qua groei en kwaliteit. Zij bieden diensten aan voor werkgever en werknemer. Zij groeien momenteel in hun dienstverlening en zijn een door het UWV erkende jobcoach-organisatie. Nu is er opnieuw een groeisprong gemaakt, doordat samen met Arbeidsmakelaars de krachten zijn gebundeld, hier werd ik dus voor gevraagd, zodat het dienstenpakket helemaal compleet werd. Deze diensten in balans houden is in onze branche is erg belangrijk. Veel van onze opdrachtgevers hebben "verborgen vacatures". Door intensief samen te werken met Arbeidsmakelaar kan ook nu de uitzend service en dienstverlening aangeboden worden. We zijn nu de complete dienstverlener met als specialisme werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals onder andere:
-de ouderen (specialisme in 45+)
-mensen met een wajong-uitkering.

Uiteraard is iédereen van harte welkom om door Arbeidsmakelaar Ambaum te worden bemiddeld in alle sectoren. Je kunt dan contact opnemen met mij! Angélique Sijbers-Verstraaten, (077) 400 65 44.