Terug naar resultaat

Regio
Drachten

Leeftijd
37

Nationaliteit
Nederlandse

Talen


Rijbewijs


Overige
Computervaardigheden:

- Audio: Pro Tools, Pyramix, Logic, Cubase

- Video: Media Composer, Da Vinci Resolve, Final Cut Pro

- Database: Oracle, MySQL en PL/SQL

- Programmeren: AppleScript, Vb.Net,Flash/Flex Actionscript 3

- Delphi for .Net en Java

- Web: Asp.Net, Perl, Adobe Flash/Flex en Actionscript 3


Hobby’s:
Bas, gitaar, Apple, Pro Tools,
GPS-Speedsurfing, Bestuurslid
Tele-Vie-Deo


Eigenschappen:

Klantgericht, tactvol, analytisch, probleemoplossend vermogen,zorgvuldig, accuraat, ondernemend, collegiaal, betrokken, flexibel en creatiefCV Medewerker ICT

Kandidaatnummer: 2012097

Jaar Opleiding
1992 MAVO, diploma behaald in 1992
1996 MBO, Elektrotechniek, richting Elektronica, diploma behaald in 1996
Sound Academy te Hilversum, opleiding tot Studiotechnicus/ Producer
2006 HBO, Bedrijfskundige Informatica (deeltijd), diploma behaald in 2006
2008 HBO, Informatica (deeltijd), diploma behaald in 2008


Jaar Werkervaring
1996-2008 Naam bedrijf: Interay Solutions B.V., Bergum Functie:TestEngineer Werkzaamheden: Als test engineer hield ik mij bezig met het functioneel testen door het bedrijf ontwikkelde producten door middel van testprogramma’s en meetapparatuur, het uitvoeren van duurtesten en het registreren van testgegevens. Tevens voerde ik reparaties aan defecte producten en RMA uit en registreerde ik foutmeldingen. In 2005 kon ik doorstromen tot afdelingshoofd en was ik eind-verantwoordelijk voor de afdeling Test en System Integration. Bijkomende taken bestonden uit het plannen van testwerk-zaamheden, het aansturen van productiemedewerkers, het opstellen van werkinstructies voor intern gebruik en het onderhouden van testsoftware.
2008-2009 Naam bedrijf: Chipsoft B.V., Drachten Functie: Softwareontwikkelaar Werkzaamheden: In deze functie ontwikkelde ik software (Delphi for .Net) voor de GGZ-module van Chipsoft. Deze module is onderdeel van de CS-EZIS pakket.
2009-2010 Naam bedrijf: Triangle Solutions, Drachten
Functie: Softwareontwikkelaar Werkzaamheden: Triangle Solutions ontwikkelt ICT-monitoring software (TSMS). TSMS bevind zich in het grijze gebied tussen de freeware en de high-end oplossingen (HP Open View, IBM Tivoli, BMC Patrol, CA Unicentre, MS MOM). In deze functie ontwikkelde ik aan de user interface van TSMS. Deze was ontwikkeld met behulp van classic ASP en Perl Scripts.
Hoofd taken zijn de wensen van klanten doorvoeren en bestaande bugs oplossen. Ook heb ik een migratie project uitgevoerd. De oude user interface werd overgezet naar het .Net platform met behulp van ASP.net.
2010-2012 Naam bedrijf: Maarten’s Sound & Vision, Heerenveen Functie: Configurator | Integrator DAW systems Werkzaamheden: Sinds 1983 leverancier van totaaloplossingen voor de professionele audio- en videoproduktiebedrijven. Als configurator- en integrator installeer ik nieuwe DAW systemen en voer alle upgrade trajecten uit. Voor het upgraden van een studio breng ik de huidige situatie in kaart en inventariseer de wensen van de klant. Ik breng advies uit en maak de kosten inzichtelijk door middel van een offerte. ook voer ik de upgrade trajecten uit. Ik zorg er voor dat alle systemen zijn voorzien van de juiste software. Alle hard- en software worden getest naar de wensen van de klant. Indien nodig, kom ik op locatie voor integratie en uitleg. Onze klanten zijn post productie bedrijven, opname studio’s, omroepen en artiesten. Samen met afdeling Service en Support geef ik technische ondersteuning.
Reageer op deze cv