Terug naar resultaat

Locatie
Assen

Provincie
Drenthe

Branche
Callcenter / Klantenservice

Dienstverband
Vast

Opleidingsniveau
MBO

Aantal uur
9 tot 40 uur

Vacature Call Agent Oxxio Telecom

Vacaturenummer: 356163

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag snel aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Assen zijn we per direct op zoek naar callcentermedewerkers. In deze functie ga je je bezig houden met het verkopen van producten en/of diensten aan bestaande klanten van het bedrijf Oxxio.

Als callcentermedewerker ga je aan de slag voor Oxxio. Dit bedrijf, uiteraard bekend van de energie, gaat zich in 2019 ook op de telecommarkt richten. Met een alles-in-een pakket (energie, internet en bellen) gaan ze aan de slag om de klantervaring van Oxxio nog beter te laten zijn! Om dit product in de markt te zetten zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's om het team in het callcenter te versterken. In deze functie ga je bestaande klanten van Oxxio bellen om het alles-in-een pakket aan te bieden. Met je enthousiasme weet je de klant te overtuigen en daarbij de klanttevredenheid hoog te houden!

Je beschikt over een vlotte babbel en verkopen is echt helemaal je ding. Je krijgt er een kick van als het lukt om de deal te sluiten en hierdoor stijgt je motivatie om de volgende klant die je belt, ook te kunnen overtuigen van de onweerstaanbare aanbiedingen. Jouw enthousiasme en je drive weet je over te brengen op je collega’s en samen gaan jullie elke werkdag opnieuw voor het beste resultaat!

Wat kan je van ons als werkgever verwachten:
- een marktconform basis-salaris;
- een lucratief bonussysteem bij het halen van goede verkoopresultaten;
- prettige werksfeer en leuke collega’s;
- uitgebreide trainingen en coaching on the job;
- reiskostenvergoeding en goede bereikbaarheid met het OV;

Het callcenter is gevestigd in het centrum van Assen en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je bent verplicht om minimaal 20 uur per week te werken, voor studenten is dit 9 uur per week. Daarnaast verwachten we ook dat je elke week twee avonden beschikbaar bent (tot 21:15u) en één keer per maand op zaterdag kan werken.

We werken met verschillende salarisschalen, gebaseerd op leeftijd:
Ben je 22 jaar of ouder? Dan verdien je €13,- bruto per uur als basissalaris. Ben je 21 jaar of jonger? Dan verdien je €10,- bruto per uur als basissalaris. Deze bedragen zijn bruto en incl. vakantiegeld, excl. vakantiedagen en bonussen.
Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis.

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande link. Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op voor het inplannen van een sollicitatiegesprek in het callcenter.
Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je mailen naar jesse@arbeidsmakelaar.nl of telefonisch contact opnemen via (06) 43 06 24 78.

Eisen

Over het bedrijf
Arbeidsmakelaar Van den Berg
Werving & Selectie | Payroll

Contact
Jesse van den Berg

T. 06 430 62 478
E. jesse@arbeidsmakelaar.nl
W. www.arbeidsmakelaarvandenberg.nl

Reageer op deze vacature